Onze Partners

Als gecertifieerde Fujitsu partner worden wij opgeleid en bijgestaan om u een optimale service te kunnen bieden. We zijn SELECT Partner voor de domeinen Client Computing Devices en Server & Storage.

Kom meer te weten over Fujitsu

Microsoft is en blijft een enorme aanbieder van software. Windows besturingssystemen en productiviteitsoplossingen zoals Microsoft Office blijven de best bekende producten. De groei van cloudoplossingen is bij Microsoft ook niet ongemerkt voorbij gegaan. Office 365, Exchange Online en Onedrive staan al stevig hun mannetje wereldwijd.
Dankzij ons partnerschap met Microsoft kunnen we enorm veel ervaring opdoen met het volledige productpalet, en u zo het juiste product aanbevelen en verkopen. Ook implementatie en ondersteuning worden door onze partnerstatus gemakkelijker gemaakt.
Kom meer te weten over Microsoft

Uw digitale gegevens zijn belangrijk voor uzelf of uw organisatie en mogen niet zomaar verloren gaan. Daarom maakt u waarschijnlijk regelmatig een backup, zodat u uw gegevens altijd kunt terughalen wanneer dat nodig is. Toch kleven er een aantal nadelen aan een traditionele backup op tape of disk. Zo moet u het opslagmedium elke dag vervangen en buiten uw organisatie bewaren. Tapes zijn bovendien foutgevoelig en het terughalen is meestal arbeidsintensief en tijdrovend. Bovendien komt het regelmatig voor dat een backup op tape mislukt. Strikte controle is dus noodzakelijk.
De online backup van KeepItSafe heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gewone backup. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus.
Wij bieden via onze partner KeepItSafe, online backup aan. Klik hier om naar onze pagina hierover te gaan, meer informatie over prijzen en mogelijkheden te vinden. U kan op die pagina ook een proef-abonnement aanvragen. Onze online-backup is beschikbaar voor Windows, Linux/UNIX, Sun (Oracle) Solaris, Mac.
Kom meer te weten over KeepItSafe

Symantec is de leidende leverancier van backup en beveiligingsoplossing. U kent het bedrijf voor producten zoals Norton, Backup Exec en Symantec Endpoint Protection. Als partner hebben we toegang tot opleiding en andere middelen die ervoor zorgen dat we u steeds te juiste producten kunnen aanbieden en ondersteunen. We zijn bij Symantec “Accredited SMB Specialist”. De nadruk ligt hierbij dus op kleine en middelgrote ondernemingen (Small and Medium Business), die we beschermen tegen de veiligheidsrisico’s van vandaag.
Kom meer te weten over Symantec

Adobe besliste recent om het gebruik van hun software voortaan als abonnement te organiseren. Voortaan betaal je maandelijks/jaarlijks enkel voor het aantal gebruikers waarvoor je Photoshop, Indesign, Dreamweaver e.a. nodig hebt. Deze omslag in aanpak, onder de noemer Creative Cloud for Teams, gaf aan ons te kans om als Adobe Partner actief te worden. Training en certificatie zorgen ervoor dat we u de juiste producten kunnen uitleggen en aanbieden.
Kom meer te weten over Adobe

Via zijn partners bedient Denit, één van de grootste Nederlandse internetbedrijven, eindgebruikers in het KMO segment.
In nauwe samenwerking met zijn partners creërt Denit hoogwaardige ICT-oplossingen waar de eindgebruiker van profiteert. Zoals zoveel partners, maken wij zelf ook gebruik van de diensten van Denit voor onze eigen bedrijfsvoering. Denit biedt partners alle handvatten die nodig zijn om Cloud Computing te verkopen aan de eindgebruikers. Verder bieden ze altijd de beste prijs/ kwaliteitverhouding. Gegarandeerd.
In het assortiment vinden we o.a. hostingformules en virtuele servers.
Kom meer te weten over Denit
  • Français
  • English
Webshop


Online Help

 

Contact