Online Backup

.

 

Uw digitale gegevens zijn belangrijk voor uzelf of uw organisatie en mogen niet zomaar verloren gaan. Daarom maakt u waarschijnlijk regelmatig een backup, zodat u uw gegevens altijd kunt terughalen wanneer dat nodig is. Toch kleven er een aantal nadelen aan een traditionele backup op tape of disk. Zo moet u het opslagmedium elke dag vervangen en buiten uw organisatie bewaren. Tapes zijn bovendien foutgevoelig en het terughalen is meestal arbeidsintensief en tijdrovend. Daarbij komt het regelmatig voor dat een backup op tape mislukt. Strikte controle is dus noodzakelijk.

De online backup van KeepItSafe heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gewone backup. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus.

Wij bieden via onze partner KeepItSafe, online backup aan. Meer informatie over prijzen en mogelijkheden vindt u op onze KeepItSafe pagina, waar u ook een proef-abonnement kan aanvragen. Onze online-backup is beschikbaar voor Windows, Linux/UNIX, Sun (Oracle), Solaris en Mac.

Ga naar KeepItSafe 

 

  • Français
  • English
Webshop


Online Help

 

Contact