PC-Hulp.com

Onze Partners

met wie we samenwerken

Fujitsu is ons hoofdmerk. We verkopen laptops, desktops, servers en schermen van dit merk. Wij volgen ook continu opleidingen en zijn gecertifieerd voor verscheidene domeinen van het merk. 

Microsoft is een zeer belangrijke businesspartner. Wij leveren vooral cloudoplossingen van deze softwaregigant, maar we zijn ook gecertifieerde partner voor alle Microsoft Surface hardware. Bloedmooie machines die snoeihard werken.  

De online back-up van KeepItSafe heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gewone back-up. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus.

Uw gegevens staan veilig in de Nederlandse datacentra van KeepItSafe

Via onze partner Denit in Amsterdam, bieden we een brede waaier aan mogelijkheden voor webhosting, ftp servers en klassieke e-mailformules (POP, IMAP). Modules  waarmee u websites maakt met de grote namen in CMS en e-commerce zoals WordPress en Woocommerce. 

Ons partnerschap met Dell geeft ons toegang tot een zeer breed gamma van computers, schermen, servers en opslagsystemen. Indien onze klanten bepaalde gecertifieerde configuraties voor Amerikaanse softwareproducten nodig hebben, dan biedt Dell dit aan. Denk bijvoorbeeld aan Linux servers met RAID-controllers.

Bitdefender is een leider op het gebied van cyberbeveiliging en levert wereldwijd de beste oplossingen voor preventie, detectie en reactie op bedreigingen. Het bedrijf staat al 20 jaar voor innovatie op het vlak van cyberveiligheid.

Bitdefender bewaakt miljoenen omgevingen van consumenten, bedrijven en overheden en is de vertrouwde expert in de sector voor het elimineren van bedreigingen, het beschermen van privacy en gegevens, en het opbouwen van cyberveerkracht.

Met diepgaande investeringen in onderzoek en ontwikkeling ontdekt Bitdefender Labs elke minuut 400 nieuwe bedreigingen en valideert het dagelijks 30 miljard zoekopdrachten naar bedreigingen. Het bedrijf heeft baanbrekende innovaties in antimalware-software, IoT-beveiliging, gedragsanalytics en kunstmatige intelligentie ontwikkeld en zijn technologie is aan meer dan 150 van ’s werelds meest erkende technologiemerken in licentie gegeven.

Bitdefender werd opgericht in 2001 en heeft klanten in 170 landen met kantoren over de hele wereld.

Adobe besliste om het gebruik van hun software als abonnement te organiseren. Je betaalt maandelijks/jaarlijks enkel voor het aantal gebruikers waarvoor je Photoshop, Indesign, Dreamweaver, Lightroom e.a. nodig hebt. Training en certificatie zorgen ervoor dat we u de juiste producten kunnen uitleggen en aanbieden.

Cloud Communications, gevestigd in Antwerpen, biedt vaste en mobiele telefonie aan in de Cloud. Het bedrijf telt ruim 1250 klanten met een totaal van meer dan 10.000 gebruikers. 
Dankzij hun in-house ontwikkeld platform, biedt de cloudtelefonie van Cloud Communications diepgaande integratiemogelijkheden met bekende software.